Skip to content Skip to footer

Wie zijn wij?

Looppunt Nijmegen is een multidisciplinaire samenwerking, van een team enthousiaste specialisten. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld. Op deze manier willen wij onze klanten de beste zorg, het beste advies en de juiste informatie geven op het gebied van voeten, voetzorg en bewegen. Een uniek concept met alle voet- en bewegingsspecialisten onder één dak.

Oplossingsgericht

Het oplossen van voetklachten staat bij ons centraal

Je voeten brengen je vooruit maar, helaas soms minder goed dan je wilt. Het oplossen van deze voetklachten staat bij ons centraal. Wij helpen je graag mee om het beste uit jezelf te halen, onder andere door de juiste oplossing voor de klant vast te stellen.

Door actief te luisteren en onderzoek te doen, willen wij de klachten achterhalen en oplossen. Dit betekent dat de professional soms verder moet kijken dan alleen maar binnen zijn eigen vakgebied. Door onze multidisciplinaire samenwerking is het mogelijk voor onze specialisten om direct met elkaar te overleggen en een gezamenlijk plan op te stellen, zodat wij de klant optimale service kunnen bieden.

Innovatie en ambacht

Vernieuwend en ambachtelijk

Bij ons is er ruimte voor ambacht maar ook voor vernieuwingen. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste echo- en scanapparatuur om klachten te onderzoeken en de optimale zorg te bieden, de schoenmaker/reparateur repareert uw schoenen en lederwaren nog op ambachtelijke wijze.