Looppunt nijmegen is een multidisciplinaire samenwerking, van een team enthousiaste specialisten. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld. Op deze manier willen wij onze klanten de beste zorg, het beste advies en de juiste informatie geven op het gebied van voeten, voetzorg en bewegen. Een uniek concept met alle voet- en bewegingsspecialisten onder één dak.
Door ook naar uw houding en looppatroon te kijken, kijken wij verder dan alleen uw voet- en bewegingsklachten. Hierdoor ontstaat een helder en duidelijk beeld van de klachten.
De klant hoeft niet apart op pad om steunzolen, comfort sneakers of brede schoenen te bestellen, dit kan direct tijdens het eerste bezoek binnen het Zorgcafe geregeld worden.

Oplossingsgericht

Je voeten brengen je vooruit maar, helaas soms minder goed dan je wilt. Het oplossen van deze voetklachten staat bij ons centraal. Wij helpen je graag mee om het beste uit jezelf te halen, onder andere door de juiste oplossing voor de klant vast te stellen.

Door actief te luisteren en onderzoek te doen, willen wij de klachten achterhalen en oplossen. Dit betekent dat de professional soms verder moet kijken dan alleen maar binnen zijn eigen vakgebied. Door onze multidisciplinaire samenwerking is het mogelijk voor onze specialisten om direct met elkaar te overleggen en een gezamenlijk plan op te stellen, zodat wij de klant optimale service kunnen bieden.

Innovatie en ambacht

Bij ons is er ruimte voor ambacht maar ook voor vernieuwingen. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste echo- en scanapparatuur om klachten te onderzoeken en de optimale zorg te bieden, de schoenmaker/reparateur repareert uw schoenen en lederwaren nog op ambachtelijke wijze.

Gastvrij

Je kunt altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen zonder afspraak of doorverwijzing van een (huis)arts. Er is altijd iemand aanwezig voor advies en/of vragen. De koffie staat altijd voor je klaar.

Je bent van harte welkom bij Looppunt nijmegen aan de Tooropstraat 18 in Nijmegen. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, je kunt gratis parkeren.

024-20 200 15
zorgcafe@looppunt.nl
Maak een afspraak

Deelnemende bedrijven.