Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Schoenmakerij

De schoenmaker bij Looppunt Nijmegen maakt en repareert  divers schoeisel, zoals comfortschoenen, laarzen, sandalen en wandelschoenen op ambachtelijke wijze om het beste resultaat te bereiken. Ook tassen en riemen kunnen worden gerepareerd. Door het herstellen van de gebruikte producten dragen schoenmakers bij aan de recycling van de verschillende producten. Door schoenen te herstellen wordt er voorkomen dat versleten schoeisel weggegooid moet worden.

Waar kunt u voor terecht bij schoenmaker Tweehuysen?

Reparatie van schoenen en tassen

Schoenmakerij Tweehuysen repareert op ambachtelijke wijze uw schoenen. Schoenen kunnen worden voorzien van nieuwe zolen en hakken, correcties zoals een verhoging in of onder een schoen, maar ook een binnen- of inplakzool en een hielvoering kan worden vernieuwd.

Uiteraard is ook stikwerk te herstellen, door een rits in een schoen of laars te vervangen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het innemen van laarzen, of oprekken van schoeisel.

Reparaties aan tassen en andere lederwaren zijn vaak door ons uit te voeren. Wij hebben bijvoorbeeld vele kleuren ritsen voor cowboys-bags of andere grote tassen op voorraad, en ook diverse modellen tassloten/sluitingen.

Onderhoud

Naast schoenreparaties is schoenmakerij Tweehuysen gespecialiseerd in het onderhoud van alle lederwaren. Wij voeren het merk Saphir, een heel natuurlijk product op basis van bijenwas. Saphir heeft naast een uitgebreide kleurcollectie aan schoenpoets ook onderhoudsproducten voor tassen, kleding en meubels, in diverse tinten. Tot deze lijn behoren ook leerverf en onderhoudsmiddelen voor suède en nubuck.

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook een aantal producten van het merk Collonil. Wij kunnen u uiteraard ook helpen aan overig poetsgerei als in- en uitpoetsborstels, poetsdoeken, snelglansborstels en suèdeborstels, en tevens luxe schoenpoetskisten.

Saskia Cillessen

Ambachtelijk Schoenmakerij Tweehuysen is al sinds 1933 een begrip in Nijmegen. Sinds september 2018 is Saskia Cillesen als 4e generatie de trotse eigenaresse van dit familiebedrijf. De ouders van Saskia blijven voorlopig nog deels verbonden aan de zaak.

Schoenmakerij Tweehuysen is lid van het Schoenmakersgilde. Leden van deze gilde worden periodiek gekeurd op de kwaliteit van hun reparaties en werkzaamheden.  Allen als lid mag je repareren met de originele materialen van de schoenmerken van Bommel en van Lier.

Bij Looppunt Nijmegen kunt u altijd binnenlopen voor vragen of advies, of u kunt direct online een afspraak maken. Op de website schoenmakerijtweehuysen.com vindt u meer informatie over Schoenmakerij Tweehuyen.