Zoals u misschien al gemerkt heeft  is de verkoop van schoenen weer gestart in  Looppunt nijmegen aan de Tooropstraat 18.
Een nieuw bedrijf, maar met een bekend gezicht.

Onno Peters is 36 jaar lang als schoenverkoper het vertrouwde gezicht geweest aan de Tooropstraat. Het schoenenvak heeft altijd in zijn  bloed gezeten. Het informeren en adviseren over welke schoenen het beste zijn bij welke voet, kan hij als geen ander door zijn jarenlange ervaring en deskundigheid.  Hoewel hij van zijn pensioen mag genieten, werkt hij nu weer op de donderdagochtend en de zaterdag in Looppunt nijmegen, omdat hij het gewoon niet laten kan.

Het assortiment

Het assortiment schoenen is meer dan gewoon een schoen. Zij bieden comfort, stabiliteit en goede ondersteuning.

Xsensible Stretchwalker
Een schoen, ideaal bij de  dagelijkse bezigheden, zoals werken, winkelen, of de  hond uit laten. Deze schoenen zorgen voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

Wandelschoenen
Hoogwaardige wandelschoenen van topmerken zoals  Lowa, Asics en Brooks.
Multifunctionele schoenen die veel comfort bieden tijdens het wandelen op alle oppervlaktes.

Comfortschoenen
Schoenen die door de pasvorm zorgen dat u comfortabel loopt. Deze schoenen zijn ook zeer geschikt voor mensen die steunzolen dragen of moeten gaan dragen.  Heeft u een extra brede voet, of voetklachten door bijvoorbeeld  diabetes of reuma, kunnen deze schoenen een oplossing bieden.

Orthopedische schoenen
De orthopedische schoenen worden aangemeten en vervaardigd in samenwerking met de firma Leemreise. Is het niet meer mogelijk om confectie schoenen te dragen, dan kunt u terecht voor deskundig advies op het gebied van aangepaste of volledig op maat gemaakte schoenen. Deze schoenen worden bij een doorverwijzing van uw arts vergoedt vanuit uw basisverzekering.