Wandelschoen op maat

Deze wandelschoenen worden op maat gemaakt. Uw voeten worden individueel gescand en opgemeten tijdens de afspraak, hierdoor kunnen we een perfecte pasvorm garanderen. Ook kunt u zelf de kleur en de samenstelling van de schoen bepalen. Een uniek paar schoenen dat speciaal voor u is vervaardigd!

Het gebruik van speciale leersoorten maakt de schoenen extra waterafstotend, hierdoor voelen de schoenen zich thuis in elk klimaat. Sneeuw, regen, warmte, in de bergen of op vlakke gebieden, de schoenen zijn geschikt voor elk terrein.
De natuurlijke ventilatie zorgt ervoor dat u altijd droge en warme voeten hebt en voor een optimale klimaatverhouding in de schoenen.

Maak een afspraak

Peternel_s

Eigen karakter
Peternel_s schoenen zijn ontworpen voor de vrouw die zoekt naar modieuze maar vooral ook draagbare schoenen. Doordat u zelf de kleur en leersoort kiest ontwerpt u uw eigen schoenen die passen bij uw stijl.

Kwaliteit
De schoenen worden met veel vakmanschap in Nederland gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste leersoorten, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Niets gaat boven het dragen van leuke, modieuze schoenen, die perfect passen en door hun goede pasvorm bijdragen aan het behoud van gezonde voeten.
Omdat Peternel_s op maat gemaakt worden, kunnen nu ook vrouwen met moeilijke of pijnlijke voeten design schoenen dragen! Alle modellen zijn eigen ontwerp. Bij elk model is keuze uit vele leersoorten en kleuren(combinaties). Tevens kan uit verschillende typen loopzool gekozen worden.

Maak een afspraak