Wie de schoen past……
De schoenen van Peternel_s zijn uniek, exclusief en eigentijds. Tot voor kort alleen verkrijgbaar in Amsterdam, maar nu ook in Nijmegen. Op zaterdag 14 oktober organiseert Looppunt nijmegen daarom een speciale Peternel_s inloopdag. De ontwerpster zelf is aanwezig en vertelt u alles over de schoenen, de ontwerpen en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Eigen karakter
Peternel_s schoenen zijn ontworpen voor de vrouw die zoekt naar modieuze maar vooral ook draagbare schoenen. Doordat u zelf de kleur en leersoort kiest ontwerpt u uw eigen schoenen die passen bij uw stijl.

Kwaliteit
De schoenen worden met veel vakmanschap in Nederland gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste leersoorten, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Inspireer
Laat u inspireren en ervaar de geweldige pasvorm van Peternel_s schoenen. De schoenen zijn ontworpen voor vrouwen met moeilijke voeten. Kom daarom naar de Inloopdag in Looppunt nijmegen. Uw kans om kennis te maken met de ontwerpster en uw vragen te stellen.
Mocht u geïnteresseerd zijn en Peternel_s schoenen willen bestellen dan maken wij een afspraak met u. Uw voeten worden opgemeten en u kunt model, leersoort, kleur en zool kiezen. U hoeft niet lang te wachten want de ontwerpster is zondag 15 oktober weer aanwezig.

Waar is Peternel_s?

Nu in Nijmegen
Looppunt nijmegen
Tooropstraat 18 6521 NP Nijmegen
www.looppunt-nijmegen.nl